ΠΑΟΚ-Βελλίδης: Υπάρχει θέμα…

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πλήρωσε στη Μάλμε περίπου 600.000 ευρώ για να πάρει τον Ρόμπιν Όλσεν. Ο Σουηδός γκολκίπερ ωστόσο δεν… πείθει με τα συνεχόμενα λάθη, που έχουν στοιχίσει βαθμούς.

Έτσι, θεωρείται πλέον αρκετά πιθανό ο Δικέφαλος να κινηθεί για την απόκτηση του τερματοφύλακα, με δεδομένο ότι ο Ίγκορ Τούντορ δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Παναγιώτη Γλύκο.

Και κάπου εδώ έρχεται ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο ο Βελλίδης έχει συμβόλαιο. Αν αληθεύουν τα ποσά που… κυκλοφορούν, οι Ηπειρώτες έχουν θέσει αρκετά υψηλά τον πήχυ.

Η διοίκηση των Γιαννιωτών αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ και τον Τέρι Αντόνις, πληρωμένο τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Μένει να φανεί αν από τον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.