Πρόβλημα και με Αμπέντ για Ολυμπιακό

Εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ, λίγες μέρες θα έχει στη διάθεσή του και ο Μεντί Αμπέντ προκειμένου να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, λόγω της κλήσης του στην εθνική.

Είναι ήδη γνωστό πως οι Μάρκους Μπεργκ και Τζίμι Ντουρμάζ θα έχουν λίγα 24ωρα μπροστά τους για να προετοιμαστούν για το ντέρμπι της Λεωφόρου στις 21 Νοεμβρίου, λόγω των υποχρεώσεών τους με την εθνική Σουηδίας στα μπαράζ για το Euro 2016, ωστόσο η κλήση του Μεντί Αμπέντ στην εθνική Αλγερίας πρόσθεσε το όνομά του στην ίδια λίστα.

Ο Αφρικανός χαφ θα απουσιάσει για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας από τις 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου για τα παιχνίδια με την Τανζανία, γεγονός που επίσης του αφήνει μόλις τρεις μέρες προετοιμασίας πριν το «αιώνιο» ντέρμπι.