Με επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός ζητάει να οριστούν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
Επίσημη είναι πλέον η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι», έστειλαν την Παρασκευή επιστολή προς την Oμοσπονδία και τον Γιώργο Γκιρτζίκη, με την οποία ζητούν ξένους διαιτητές για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στη.
Πλέον περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι απάντηση της ΕΠΟ, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα έχει πρόβλημα σε ένα τέτοιο σενάριο. Πάντως ρεαλιστικά οι πιθανότητες είναι... μηδαμινές, κάτι που εξ αρχής γνωρίζουν και στο «τριφύλλι» παρά το γεγονός ότι έκαναν το σχετικό αίτημα.