Όλα ανοιχτά για Τσόρι, γυρίζουν Πάρντο και Ντουρμάζ

Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν την Πέμπτη τα νεότερα για τον Τσόρι με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ενώ την ίδια ημέρα αναμένονται στην Ελλάδα οι Πάρντο και Ντουρμάζ.

Η εικόνα του Τσόρι στον Ρέντη φυσικά και αφήνει περιθώρια για σαφείς ελπίδες για το ματς της Λεωφόρου και ας μην έχει προπονηθεί ακόμα κανονικά.

Ωστόσο το τεχνικό και ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού βλέποντας τον Αργεντίνο την Τετάρτη θέλει να περιμένει την προπόνηση της Πέμπτης για να βγάλει ακόμα πιο σαφή και ουσιαστικά συμπεράσματα, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σχετικά με τους διεθνείς την Πέμπτη περιμένουν στον πειραϊκό σύλλογο την επιστροφή των Ντουρμάζ και Πάρντο στην Ελλάδα. Δεν πάντως σίγουρο πως θα προλάβουν την προπόνηση (σ.σ. ειδικά για τον Πάρντο που είχε πολύωρο ταξίδι από την Κολομβία).