Πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Βάργκας

Με πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Βενεζελουάνος άσος.

Ο Ρόναλντ Βάργκας είχε κρεμάσει την ΑΕΚ με την ανόητη αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (ήττα 1-0 της Ένωσης) και ο Βενεζελουάνος άσος απολογήθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η απόφαση της ΑΕΚ ήταν η επιβολή προστίμου ύψους 12.000 ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει δημόσια συγγνώμη.  

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Ο Ρόναλντ Βάργκας απολογήθηκε ενώπιον του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και η διοίκηση της ομάδας του επέβαλλε πρόστιμο 12.000 ευρώ για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την τιμωρία του και δήλωσε στο σάιτ της ομάδας: «Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το πρόστιμο το οποίο μου επιβλήθηκε, αλλά η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και κυρίως η πίκρα στους φιλάθλους μας από την αποβολή μου. Η απολογία μου και η ειλικρινής μεταμέλειά μου απευθύνεται σε όλο το κλαμπ, όπως και η υπόσχεσή μου για αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον ταυτόχρονα με την επιστροφή μου στην κοινή προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της».