Μέσα ο Μποτία, εκτός οι Φουστέρ και Πάρντο!

Εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αυριανό (19:30) αγώνα με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή, για τη 13η αγωνιστική της Super League, έμειναν οι Πάρντο και Φουστέρ. Αντιθέτως, κανονικά υπολογίζεται ο Μποτία.

Ο Κολομβιανός γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, αλλά δεν θα ταξιδέψει στη Θράκη, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος για το ματς με την Αρσεναλ. Ο Ισπανός, ο οποίος έπαιξε απέναντι στον Αστέρα και τον Παναιγιάλειο, αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση με μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο, αλλά η κατάστασή του, που δεν εμπνέει ανησυχία, θα επανεκτιμηθεί.

Θεραπεία συνέχισαν οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην επιθετική και αμυντική λειτουργία σε κανονική ροή αγώνα, με τον Μάρκο Σίλβα να δίνει διαρκώς οδηγίες.

Η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.