Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ήθελαν τον Στέφανο Αθανασιάδη να έχει υποστεί θλάση στο ματς εναντίον του Πανιωνίου. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει μυϊκό τραυματισμό, ωστόσο σε ελαφριά μορφή.
Συγκεκριμένα έχει μια θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει για 15-18 μέρες.
Αντίθετα επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιάννης Μυστακίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ Λέοβατς και Χαρίσης συμπλήρωσαν μια εβδομάδα κανονικών προπονήσεων χωρίς να αισθανθούν επιβάρυνση.
Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και περιείχε ασκήσεις τακτικής ήπιας έντασης και σύντομης διάρκειας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Βελλίδη, Μελίσσα, Κίτσιου, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Χατζηισαϊα, Βίτορ, Μαλεζά, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Κάτσε, Σάμπο, Χαρίση, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη, Μπερμπάτοφ.
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους τραυματίες, ο Τούντορ δεν υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Μακ