Νέες συλλήψεις για τους «μπαχαλάκηδες» των γηπέδων

Οι πέντε συλλήψεις μελών της «εγκληματικής ομάδας» που κατηγορούνται για πλήθος αδικημάτων σε αθλητικούς αγώνες, ήταν μόνο η αρχή, καθώς επίκεινται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Οι αστυνομικές αρχές στρέφουν τις έρευνές τους σε οπαδούς ομάδων που είχαν παραβατική συμπεριφορά κι εκτός γηπέδων. Έχει δοθεί μάλιστα εντολή σύμφωνα με τη «Live Sport» να γίνει «σάρωση» των τηλεφωνικών κλήσεών τους και παράλληλα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους. 

Αυτό διότι υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μέλη της «εγκληματικής ομάδας» που τα... έσπαγαν στα γήπεδα είχαν μεγάλα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες. 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις, ωστόσο ο αριθμός των κατηγορουμένων αναμένεται να αυξηθεί. Την επόμενη εβδομάδα δε, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα έχει για το συγκεκριμένο θέμα συνάντηση και με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που θα έχουν προκύψει.