Ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην αγωνιστική απραξία του Ηρακλή, που επηρέασε την ομάδα του, τόνισε ότι μαθηματικά παραμένει ο στόχος της πεντάδας, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε Βέροια και διαιτητές
Αρχικά σχολιάζοντας το παιχνίδι είπε: «Μετά από αρκετό καιρό δώσαμε παιχνίδι και νομίζω πως ο καιρός που είχαμε να παίξουμε φάνηκε στο ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε καλά, δεν είχαμε ρυθμό και η Βέροια πήρε τα ηνία του αγώνα και σκόραρε νωρίς. Ηταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για μας. Εμείς βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την πούμε.
Στο δεύτερο 45λεπτο αλλάξαμε πράγματα και νομίζω θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε. Είμαι προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο.
Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον διαιτητή και τους βοηθούς του που ήταν εξαιρετικοί, όπως και στον αντίπαλο».
Για το αν παραμένει ο στόχος της παρουσίας στα πλέι οφ: «Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες. Μείναμε λίγο πίσω. Αλλά μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αρκεί να βγάζουμε ψυχή όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να δουλεύει ο ένας για τον άλλον στο γήπεδο».
Για την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Το ότι δεν παίξαμε είναι πολύ κακό για εμάς. Για πολλούς λόγους. Οσα γίνονται και τις αποφάσεις δεν μπορώ να τις κρίνω. Εγώ είμαι προπονητής και μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο».