«Πρέπει να παραιτηθούν ο Γκιρτζίκης και το ΔΣ της ΕΠΟ»

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, καθώς μίλησε στη Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας. Με την έξοδό του από τη Βουλή των Ελλήνων, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα, προτού ολοκληρωθεί η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, τονίζοντας πως από την πλευρά του, δεν θα κάνει βήμα πίσω.

«Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που και η κυβέρνηση κρατάει τη θέση της, γιατί δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της πολιτείας. Κάθε κράτος έχει το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον του λαού και δεν πρέπει τίποτα να είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον. Η δικιά μου άποψη είναι ότι η θέση της κυβέρνησης και του κυρίου Κοντονή πρέπει να είναι συνεπής.

Αν η τύχη της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το Grexit και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό. Και δεν υπάρχει κάτι τρομερό σε αυτό. Αλλά υπάρχουν επιλογές. Ο κος Γκιρτζίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, πρέπει να παραιτηθούν. Αυτή είναι η σωτηρία».