Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι σε όλες τις γραμμές της. Βλέπει παίκτες παντού και ήδη έχει προκρίνει κάποιες περιπτώσεις… Μία εξ αυτών που αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, όσον αφορά τους παίκτες της άμυνας, είναι του Λούκας Ορμπάν.
Ο Αργεντινός αριστερό μπακ αποτελεί για την ΑΕΚ πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή για το αριστερό άκρο της άμυνάς της, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να έχουν πάρει εξαιρετικές συστάσεις για το χαρακτήρα και την αγωνιστική ποιότητα του Ορμπάν από τον Μπρούνο Ζουκουλίνι. Στην ουσία ο «Ζούκου» πρότεινε τον Ορμπάν στην ΑΕΚ, καθώς έχει άριστες φιλικές σχέσεις μαζί του και γνωρίζοντας πως ο συμπατριώτης και φίλος του ψάχνει νέα ομάδα. Ο Ορμπάν ανήκει στη Βαλένθια, όμως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες» το καλοκαίρι, ενώ είναι δεδομένο πως δεν θα μείνει ούτε τη Λεβάντε στην οποία έχει δοθεί δανεικός από τον Γενάρη.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη μία πρώτη επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του… Είναι καλή περίπτωση παίκτη ο Ορμπάν. Σε εξαιρετική ηλικία (27) και με παραστάσεις… Διεθνής δυο φορές με την Εθνική Αργεντινής, ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ το 2008 στην οποία έμεινε ως το 2012, για να δοθεί δανεικός στην Τίγκερ τη σεζόν 2011-12. Εκεί με 18 συμμετοχές τους «κέρδισε» και πήγε με κανονική μεταγραφή τη σεζόν 2012-13. Μέτρησε 29 συμμετοχές, βάζοντας ένα γκολ, με το όνομά του να ταξιδεύει στην Ευρώπη και το καλοκαίρι του 2013 να παίρνει μεταγραφή για τη Μπορντό. Στη Γαλλία έπαιξε μία σεζόν κάνοντας σούπερ εμφανίσεις (27 ματς αγωνίστηκε) και κατόπιν πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια.