Ο Μαμούτε φεύγει για να αδειάσει θέση

O Μαμούτε δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του στον Παναθηναϊκό, όμως οι Βραζιλιάνοι υποδεικνύουν ότι ο πραγματικός λόγος για την επικείμενη αποδέσμευση του είναι άλλος.

Οι φήμες για την επιστροφή του Γιούρι Μαμούτε στη Βραζιλία διέσχισαν τον Ατλαντικό και έφτασαν στην πατρίδα του... Η ιστοσελίδα "esporte.uol.com.br" αναπαρήγαγε τα ελληνικά δημοσιεύματα και ανέφερε ότι ο 20χρονος δεν έχει δικαιώσεις τις προσδοκίες, οπότε είναι πιθανό να διακοπεί ο δανεισμός του και να γυρίσει στη Γκρέμιο.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα επιβεβαιώνει ότι ο Μαμούτε έχει παραχωρηθεί δανεικός έως τον Ιούνιο του 2017, αλλά καταγράφει ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιο του.

Πάντως, το στοιχείο που επικαλείται η ιστοσελίδα για να ενισχύσει το ρεπορτάζ της, είναι ότι ο Παναθηναϊκός προτίθεται να ενισχύσει το ρόστερ του με μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Μαμούτε καταλαμβάνει θέση ξένου. Οπότε, ο κύριος λόγος που θα αποχωρήσει, είναι για να ελευθερωθούν θέσεις για παίκτες χωρίς διαβατήριο της ΕΕ.

Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι η Γκρέμιο δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την πρόθεση του Παναθηναϊκού, συνεπώς αρνήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία. Όταν θα έχει επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση, τότε θα τοποθετηθεί επί του θέματος.