Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αρτούρ Μαζουακού, σε περίπτωση αποχώρησης του τελευταίου από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.
Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί είναι ο Ρίζα Ντουρμίσι. Πρόκειται για τον 22χρονο αριστερό μπακ της Μπρόντμπι, ο οποίος έχει φορέσει και 9 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.
Αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 2012, όταν έγινε επαγγελματίας, και μετρά συνολικά 96 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και η ομάδα του, σε περίπτωση πρότασης, λογικά δεν θα ζητήσει κάποιο υπέρογκο ποσό, παρότι πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο ύψους 1,68 μ. διακρίνεται για την ταχύτητά του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.
Στο μεταξύ, άνθρωποι του Ολυμπιακού διαψεύδουν ότι έχει γίνει οποιαδήποτε κρούση προς την πλευρά του Πότσο. Οπως σάς ξεκαθάρισε χθες το SPORTIT, ο ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα απλώς έχει προταθεί, τίποτα περισσότερο.