Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Περιστέρι (18:00, OTE Sport 2) στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της «Ένωσης» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την τρίτη συμμετοχή του σε τελικό Κυπέλλου θα αναζητήσει ο Ατρόμητος, ο οποίος καλείται να ανατρέψει στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Περιστερίου, το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό το τρόπαιο, σε μια επανάληψη του 2012.
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Σουμπίνιο να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα και να μπαίνει στην αποστολή, αλλά την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.
Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόϊτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Κεϊτά, Σουμπίνιο.
Η ΑΕΚ από την άλλη καλείται να διαχειριστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και έχει στόχο να πετύχει ένα γκολ που θα κάνει πιο απλά τα πράγματα για την πρόκρισή της στον τελικό. Παράλληλα, θα εξασφαλίσει και την έξοδό της στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας.
Ο Στέλιος Μανωλάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο έχει αναλάβει μέσα σε λίγες μέρες να αλλάξει την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του τους τελευταίους μήνες στα εκτός έδρας ματς.
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.
Οι πιθανές συνθέσεις
Ατρόμητος (4-2-3-1): Μπάρκας-Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης-Μπίτολο-Ουσέρο (Κεϊτά), Ούμπιδες-Ματέι, Σουμπίνιο (Γροντής), Μπρίτο-Λε Ταλέκ
ΑΕΚ (4-3-3): Μπαρόχα-Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ-Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος-Μπαρμπόσα, Βάργκας (Μπουονανότε), Αραβίδης