Εξετάζει Μοντανιέ η ΑΕΚ

Ένας από τους προπονητές που αρέσουν στην ΑΕΚ είναι και ο Γάλλος Φιλίπ Μοντανιέ ο οποίος είχε κάνει εξαιρετικό πέρασμα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην ΑΕΚ σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχει και το θέμα προπονητή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα» στον Δικεφάλο εξετάζουν την περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ, του Γάλλου τεχνικού ο οποίος είχε τερματίσει 4ος με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Primera τη σεζόν 2012-13.

Ο Μοντανιέ είχε λάβει και εγκωμιαστικά σχόλια στην Ισπανία για το ποδόσφαιρο που έπαιζε η Σοσιεδάδ, ωστόσο παρά την προσφορά ανανέωσης που του έγινε εκείνος θέλησε νε επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ρεν με την οποία έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου το 2014.

Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, στην Ένωση να κάνουν μία πρώτη επαφή με τον 52χρονο τεχνικό, ενώ παράλληλα ο Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να κάνει και επαφή με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα καθώς ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και βρίσκεται στην κιτρινόμαυρη λίστα.