Μετά τα play off ο Λέο Μάτος

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ολοκληρώσει την πρώτη καλοξαιρινή μεταγραφή του κι αυτή είναι ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, Λέο Μάτος. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο, λόγω οικονομικών προβλημάτων και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λούμπος Μίχελ.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ο Λέο Μάτος αναμενόταν να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπειτα από συνεννόηση με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αποφάσισαν η άφιξή του να μετατεθεί για μετά το τέλος της σεζόν.

Έτσι, ο Μάτος θα έρθει στην Ελλάδα με την ολοκλήρωση των play off, έτσι ώστε να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει και τυπικά παίκτης των «ασπρόμαυρων».