Δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον προπονητή της της Μορεϊρένσε, Μιγκέλ Λεάλ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «A bola», ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μορεϊρένσε με την ολοκλήρωση της σεζόν.
«Το μέλλον του Μιγκέλ Λεάλ μπορεί να περάσει μέσα από την Ελλάδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και ο προπονητής της Μορειρένσε είναι στην λίστα των υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίοςοδήγησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.
Ο 51χρονος προπονητής είναι πιθανό να δοκιμάσει για πρώτη φορά την εμπειρία του εξωτερικού, σε ένα σύλλογο που έχει εξετάσει επίσης τις περιπτώσεις δύο άλλων Πορτογάλων, του Πάουλο Φονσέκα και του Σέρζιο Κονσεϊσάο. Μετά δύο χρόνια στην Μορειρένσε και έχοντας ένα αξιόλογο πέρασμα από την Πεναφιέλ , ο Μιγκέλ Λεάλ εξετάζεται επίσης από Ρίο Άβε και Μποαβίστα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα.
O Λεάλ άρχισε την προπονητική καριέρα του το 1999 από τη Ρέγκουα και συνέχισε στην ομάδα νέων της Πενιαφέλ και μετά στη Μάρκο, στις ομάδες νέων της Παντροένσε και ξανά της Πεναφιέλ, της οποίας ανέλαβε και την πρώτη ομάδα για να ακολουθήσει η Μορεϊρένσε.