«Με θέλουν στον Ολυμπιακό, αλλά...»

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε για το μέλλον του 

Ο Άλαν Πουλίδο, μίλησε στο ESPN στο Μεξικό και αναφέρθηκε στο μέλλον του, λέγοντας πως στον Ολυμπιακό θέλουν να τον κρατήσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εντούτοις στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν.

«Πάλεψα απέναντι σε όλους και θυσίασα πράγματα για να είμαι στην Ευρώπη. Βρίσκομαι σε μία σημαντική φάση της καριέρας μου, θέλω να συνεχίσω εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί» τόνισε αρχικά ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός.

Και συνέχισε: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της Τσίβας και τίποτα δεν αποκλείεται. Στον Ολυμπιακό θέλουν να μείνω, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν»

Ο Πουλίδο αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του, την Τίγκρες, λέγοντας: «Η υπόθεση έχει σχεδόν λυθεί. Περιμένω την απόφαση της FIFA ή του CAS για να αποζημιωθεί η Τίγκρες. Είναι το μοναδικό που απομένει. Θα μου άρεσε να επιστρέψω, διότι αγαπάω την Τίγκρες και ελπίζω να μπορέσω να κλείσω εκεί την καριέρα μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εθνική του και το γεγονός ότι τώρα δεν καλείται, λέγοντας πως «όλοι ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Αφορά το πρόβλημα που είχα με την Τίγκρες. Μένω ήρεμος, διότι γνωρίζω πως δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως θα άξιζα μια κλήση, αλλά αυτό έχει να κάνει με άλλα θέματα. Πρέπει να σεβαστείς τις αποφάσεις αλλά νομίζω πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη».