Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τέθηκε εκ νέου ο Ρόμπερτ Μακ. Προπονήθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που σύντομα θα είναι έτοιμος.
Θετικά ήταν τα μαντάτα για τον Σέρβο τεχνικό στη σημερινή (13/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ρόμπερτ Μακ τέθηκε ξανά στη διάθεσή του ενώ ο Μπερμπάτοφ προπονήθηκε κανονικά και σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς.
«Ο Βλάνταν Ίβιτς στις μέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στις αναμετρήσεις καλείται να διαχειριστεί την κούραση, τη διατήρηση του ρυθμού και τον ψυχολογικό τομέα σε αυτή τη διαδικασία όπου κάθε λεπτομέρεια παίζει το δικό της ρόλο.
Την Παρασκευή (13.05) η ομάδα προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να μοιράζεται ανάμεσα στην απαραίτητη αποφόρτιση των όσων αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ και στις ασκήσεις για τη συνολική λειτουργία της ομάδας και την κυκλοφορία της μπάλας.
Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται και πάλι ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκε κανονικά. Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στη γάμπα.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε κι ο Εγιάλ Γκολάσα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας κι άλλο ρυθμούς προκειμένου να προστεθεί κι αυτός στις λύσεις του Βλάνταν Ίβιτς εν όψει συνέχειας.
Το Σάββατο (14.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 13:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό εν αναμονή της οριστικοποίησης του υπόλοιπου προγράμματος των Play Offs».