Η απογοητευτική εμφάνιση των Μποτία και Ντα Κόστα στον τελικό του Κυπέλλου, έβγαλε τον Ολυμπιακό στη... γύρα για κεντρικό αμυντικό.
Η απόκτηση ενός στόπερ επιπέδου φαίνεται ότι αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η εμφάνιση των Ντα Κόστα και Μποτία απέναντι στην ΑΕΚ, αποτέλεσαν τη... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σύμφωνα με το «Goal», με αποτέλεσμα ο Μάρκο Σίλβα να εστιάζει πλέον στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη στα χέρια του λίστα με περιπτώσεις στόπερ που έχουν προταθεί και τις εξετάζει. Μάλιστα ο 39χρονος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να ζητήσει όχι έναν, αλλά δύο αμυντικούς, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως Ντα Κόστα και Μποτία είναι ένα βήμα πριν την έξοδο, όπως σημειώνεται.