Τσιγκρίνσκι: «Ξέρω για ΑΕΚ»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και στην Ενωση θεωρούν πως είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Μπορεί ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, ωστόσο έχει μεταφέρει στους εκπροσώπους του πως θέλει άμεσα να γνωρίζει το μέλλον του. Ο Ουκρανός στόπερ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντνίπρο, θέλει έναν φιλόδοξο σύλλογο όπου θα έχει ηγετικό ρόλο! Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, κι όμως έχουμε αναφέρει ανάμεσά τους είναι η ΑΕΚ, άλλωστε το επιβεβαίωσε και ο ίδιος με τοποθέτησή του στο Gazzetta.gr..

«Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη στιγμή. Με αυτό ασχολούνται οι εκπρόσωποί μου. Δεν ξέρω κάτι επίσημο τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζω σύντομα να γνωρίζω περισσότερα» τόνισε ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είχε αναφερθεί στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα «Με τιμά το ενδιαφέρον και η Ελλάδα είναι μια προοπτική που δεν με αφήνει αδιάφορο».