Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις τελικές κινήσεις για την ενίσχυσή της στη θέση του αριστερού μπακ, με τον Σεϊχ Εμπένγκουε να έχει το προβάδισμα έναντι των Σις και Ινσούα.
Έπειτα από την μεταγραφική σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε χθες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν κορυφώνουν τις ενέργειές τους μόνο για την απόκτηση φορ, αλλά και για να κλείσει η θέση του αριστερού μπακ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αρχίσει πλέον τις τελικές κινήσεις τους, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να είναι σε θέση να ολοκληρώσουν την συγκεκριμένη προσθήκη στο ρόστερ, ίσως και μέχρι την αποχώρηση της ομάδας για την Πολωνία.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει πάρει ο Σεϊχ Εμπένγκουε και όλα δείχνουν ότι στη δική του περίπτωση θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος των επαφών της ΑΕΚ τις επόμενες ώρες, χωρίς ωστόσο να αφήνει στην άκρη τις άλλες λίσεις που έχει στη λίστα του, με πρώτες αυτές των Σις και Ινσούα.