Θα ζητήσει αποζημίωση από τον Ματέους ο ΠΑΟΚ

Μια σχεδόν σίγουρη μεταγραφή, αυτή του Βραζιλιάνου μέσου Ματέους, χάλασε τις προηγούμενες μέρες για τον ΠΑΟΚ αφού ο ξένος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να ανταποκριθεί σε πρόταση από την Κίνα, αλλά δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Βραζιλιάνο, τώρα είναι ορατή η αντίδραση από την πλευρά του ελληνικού συλλόγου.

Σε αυτό το προσύμφωνο υπάρχει ρήτρα ύψους περίπου 200 χιλιάδων ευρώ, την οποία θα πρέπει να καταβάλει η πλευρά του παίκτη σε περίπτωση που με δική της υπαιτιότητα χαλάσει η συμφωνία με τον "Δικέφαλο", όπως και συνέβη.

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη ρήτρα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν οριστικά πως θα κινηθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή:in.gr