Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μπορεί να καταλήξει στην Αλ Ουάσλ και η ΑΕΚ βρίσκεται σε εγρήγορση για τον αντικαταστάτη του, με τον Παουλίνο της Σάντος να έχει ήδη προταθεί στην Ένωση.
Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Αλ Ουάσλ προχωράνε και είναι πολύ πιθανό ο Μπαρμπόσα να αποχωρήσει από την Ένωση. Στον Δικέφαλο πάντως εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο Βραζιλιάνος Παουλίνιο έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους».
Ο 28χρονος εξτρέμ της Σάντος μπορεί να έρθει με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, η οποία θα διατηρεί οψιόν αγοράς, με τον παίκτη να έχει φέτος 9 συμμετοχές με την ομάδα του στο πρωτάθλημα και 4 για το Κύπελλο. Μάλιστα το 2013 πήγε να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα στην καριέρα του, όμως για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από την Λουντογκόρετς πριν προλάβει να αγωνιστεί.