Την τελευταία στιγμή αποφασίζει για Λεάλι ο Μπέντο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο σκέφτεται σοβαρά τη χρησιμοποιήσιμη του Νικόλα Λεάλι αντί του Στέφανο Καπίνο στον αυριανό αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Europa League από τη Βέρνη αντιμετωπίζοντας τη Γιουνγκ Μπόις, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Νικόλα Λεάλι αντί του Στέφανο Καπίνο.

Ο Μπέντο κάνει σκέψεις τις τελευταίες μέρες για τη χρησιμοποίηση του Ιταλού τερματοφύλακα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφασή του, κάτι που αναμένεται να κάνει την τελευταία στιγμή, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Άλλωστε ο Στέφανο Καπίνο τα έχει πάει εξαιρετικά ως τώρα κάτω από την εστία του Ολυμπιακού και η αντικατάστασή του από τον Λεάλι στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις δεν είναι και η πιο εύκολη απόφαση που μπορεί να πάρει ο Μπέντο.