«Σαν να παίζαμε στην έδρα μας»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια... αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ για την μαζική παρουσία τους στις εξέδρες στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Οι φίλοι της Ένωσης κατέκλυσαν το γήπεδο της Βέροιας και ο τεχνικός της Ένωσης δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την δυναμική παρουσία τους στην συνέντευξη Τύπου. «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Νομίζω παίζαμε στην έδρα μας με τέτοιο κόσμο. Μας βοήθησαν. Παίξαμε πολλά ματς χωρίς κόσμο. Χαιρόμαστε που μας ακολουθούν. Τους δώσαμε χαρά», τόνισε.

Όσον αφορά στο ματς, ο Τιμούρ τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για σκορ ασφαλείας στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχώς που μπήκε και το δεύτερο γκολ. Είναι σημαντικό να παίζεις εκτός έδρας και να κερδίζεις.

Πιο πολύ δυσκολέψαμε τον εαυτό μας σήμερα. Αν δεν βάζεις τα γκολ, δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα και για τη Βέροια. Όταν μπήκα μέσα είδα πόσο δύσκολα ήταν. Στο γήπεδο καλό ματς παίχτηκε πάντως. Μπράβο και στις δύο ομάδες.

Η Βέροια έκανε και αυτή φάσεις, δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες. Χάσαμε γκολ που δεν χάνονται. Και ο αντίπαλος αντιδρά, παίζει στην έδρα του και κάνει και αυτός φάσεις. Κάναμε αλλαγές, βοήθησαν, όχι από την αρχή, αλλά στο τέλος βοήθησαν για να κερδίσουμε».