«Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης ανέφερε πως η ομάδα του έχει στόχο την πεντάδα και τόνισε ποιες ομάδες παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής του Ατρομήτου μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Ανέλαβα, τα πράγματα πήγαν καλά για την ομάδα και παρέμεινα. Κάνουμε μια δουλειά, προσπαθούμε, κάνουμε επιλογές. και θέλουμε όσοι παίζουν να βοηθούν την ομάδα.

Στο πέναλτι προχθές υπάρχει πρώτα επαφή του παίκτη του Ηρακλή και μετά του δικού μας. Είναι περίεργη φάση. Δε θέλω να σταθούμε εκεί. Δεν τελειώνει αυτή η κουβέντα, ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο Ηρακλής θα έχει πίεση και άγχος. Θεωρώ ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με παίκτες που έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό και αξίζουν τον σεβασμό μας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Πραγματικά είναι λυπηρό να επηρεάζεται μια ομάδα από όσα γίνονται γύρω της.

Στόχος του Ατρομήτου είναι η πεντάδα. Θέλουμε να βάλουμε και νέα παιδιά μέσα.

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχει βέβαια κάποια κενά, αλλά δημιουργεί και θα μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ."