Το καμένο σπίτι του Γιώργου Μπίκα (φώτος)

Εικόνα απόλυτης καταστροφής που δεν συλλαμβάνει ανθρώπινος νους. Όταν μάλιστα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εμπρησμού, το σοκ που αισθάνεσαι δεν μπορεί να περιγραφεί με απλές λέξεις.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη, απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους δημοσιογράφους

Πλέον δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, καθώς η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή και φυσικά έχει απαγορεύσει την πρόσβαση στους δημοσιογράφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή έχουν κατέβει από την πλευρά της παραλίας, προκειμένου να «πιάσουν» κάποια πλάνα από την κατοικία. 

Πηγαίνει ο Μπίκας στην Χαλκιδική

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Μπίκας βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για τη Χαλκιδική, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής στο σπίτι. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται εκεί τον περιμένουν και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μπίκας θα θελήσει να δηλώσει το παραμικρό για την επίθεση που δέχθηκε. 

Ειδική πραγματογνώμονας στο σπίτι

Λίγο μετά τις 17:15 στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έφτασε ειδική πραγματογνώμονας, η οποία μετέβη από τη Θεσσαλονίκη, για να εξετάσει όλα τα στοιχεία.