Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστέφουν σήμερα, μετά από 10ημερη άδεια, στις προπονήσεις και μαζί τους επιστρέφει και ο Γιώργος Τζαβέλλας!
Ο ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζει, θέλει να είναι συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στον ποδοσφαιριστή, που μέχρι και τώρα είχε άδεια από την ομάδα.
Η άδεια έληξε και προκειμένου να μην υπάρχουν κυρώσεις, ούτε να δοθούν νομικά πατήματα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να επιτρέψουν στον 29χρονο αμυντικό να προπονείται εκ νέου με την ομάδα.
Θέμα «υποβιβασμού» του στην Κ-20 ή να προπονείται μόνος του δεν υφίσταται από την στιγμή που δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή για κανένα από αυτά τα δύο σενάρια.
Χωρίς την έγκρισή του δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός από ένα συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένους λόγους, να υποχρεώσει καμία ομάδα κανέναν ποδοσφαιριστή να προπονείται μόνος του.
Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να βρεθεί ομάδα που θα παραχωρήσει δανεικό τον Τζαβέλλα, αλλά και εκει θα απαιτείται η συγκατάθεσή του ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο.
Σε όλες τις περιπτώσεις φαίνεται να επιχειρείται μια προσπάθεια από την πλευρά του ΠΑΟΚ προκειμένου να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις του με τον Τζαβέλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει άποψη τόσο του Βλάνταν Ίβιτς, όσο και του Λούμπος Μίχελ.
Ο Τζαβέλλας, όπως είχε ανακοινωθεί, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τέθηκε εκτός ομάδας, λόγω συγκεκριμένου πειθαρχικού παραπτώματος, ωστόσο νομικά ζητήματα, κυρίως, δεν επιτρέπουν διαφορετικού είδους κυρώσεων από πλευράς «Δικεφάλου».