«Υπέγραψε στη Ναντ ο Πάρντο, στα 5 εκατ. η ρήτρα»

Παίκτης της Ναντ και τυπικά είναι ο Φελίπε Πάρντο όπως μεταδίδει γαλλικό ΜΜΕ, το οποίο παράλληλα αναφέρει ότι η ρήτρα του Κολομβιανού ορίστηκε στα 5 εκατ. ευρώ!

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ναντ είχε επιβεβαιώσει τις επαφές της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Φελίπε Πάρντο, τονίζοντας ότι μέχρι τότε η συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί στο 100% κάτι που αναμενόταν μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως όμως φαίνεται, κάτι τέτοιο συνέβη νωρίτερα, τουλάχιστον όπως μεταδίδει η γαλλική ιστοσελίδα ouest-france.fr. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 26χρονος εξτρέμ υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με τα «καναρίνια», το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς που ορίστηκε στα 5 εκατ. ευρώ!

Στη συνέχεια γίνεται μια σύντομη αναφορά στην καριέρα του και την πορεία του στο Λιμάνι και παράλληλα εξηγούνται οι λόγοι που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον παραχωρήσει με την ξεκάθαρη προτίμηση του Μπέντο στον Σεμπά και τον Μάριν δευτερευόντως.