Για Σκούλετιτς γράφουν οι Σέρβοι

Στην ΑΕΚ στέλνουν οι Σέρβοι τον Πέταρ Σκούλετιτς της Λοκομοτίβ Μόσχας, τονίζοντας πως η Ένωση θα αποκτήσει τον Σέρβο φορ με τη μορφή δανεισμού. Τι ισχύει με την περίπτωσή του.

Το όνομα του 26χρονου Σέρβου επιθετικού ακουγόταν τελευταία για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κυριακάτικο δημοσίευμα από τη Σερβία στέλνει τον επιθετικό της Λοκομοτίβ Μόσχας στην ΑΕΚ.

Το informer.rs υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του Σκούλετιτς από τη Λοκομοτίβ Μόσχας ως το καλοκαίρι, έχοντας το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του αν το επιθυμεί.

Μάλιστα, τονίζουν στη Σερβία, πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τη Λοκομοτίβ Μόσχας να μοιράσουν στη μέση το συμβόλαιο του υψηλόσωμου επιθετικού που ανέρχεται στις 700.000 ευρώ.

Αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι στην ΑΕΚ όντως έχει εξεταστεί η περίπτωση του Σκούλετιτς, αλλά αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση του Ντίας, ο οποίος παλεύει να μείνει ελεύθερος από την Τζοχόρ.

Ο λόγος ήταν ότι ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.