Ο χρόνος για Ντίας τελειώνει

Όσο παρατείνεται η αναμονή της ΑΕΚ προκειμένου να ξεμπλέξει το θέμα του διαζυγίου του Αργεντινού φορ, Περέιρα Ντίας, με την Τζοχόρ, τόσο δυσκολεύει η υπόθεση απόκτησής του από την Ένωση.

Όλες οι ενδείξεις από τον χθεσινό (16/1) κύκλο των επαφών των ανθρώπων της ΑΕΚ με την πλευρά του Περέιρα Ντίας, οδηγούσαν σε οριστικές εξελίξεις ως προς το περιβόητο διαζύγιο με την Τζοχόρ, μέσα στη σημερινή (17/1).

Φευ όμως. Όλα δείχνουν πως η αναμονή παρατείνεται. Κάτι που σημαίνει πως πλέον δυσκολεύει πολύ η υπόθεση της μεταγραφής του Αργεντινού φορ.

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ, που δεν μπορεί να μένει στο... περίμενε του περιβόητου διαζυγίου του Ντίας με την Τζοχόρ. Ειδικά από την στιγμή που ακόμα και όταν υπάρχουν ενδείξεις πως το θέμα τελειώνει, αυτές στο τέλος δεν επιβεβαιώνονται.

Βεβαίως ουδείς μπορεί να αποκλείσει ανατροπή με ραγδαίες εξελίξεις, από την στιγμή που και η πλευρά του Ντίας πιέζει προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Όμως την δεδομένη στιγμή, μοιάζει να έχει δυσκολέψει πολύ η υπόθεση του Αργεντινού.

Και προφανώς στην ΑΕΚ κοιτάζουν όλο και πιο ζεστά τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για ενίσχυση της επίθεσης, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ο Πέταρ Σκούλετιτς. Μάλιστα, για την μετακίνηση του Σέρβου φορ στην Ένωση, εξακολουθεί να επιμένει και ο ρωσικός αλλά και ο πολωνικός (λόγω εμπλοκής της Λέγκια) Τύπος.