«Ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται από την διαιτησία»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε στην διαιτησία που έχει ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής, στάθηκε στον Ανσαριφάρντ, ενώ τόνισε πως ο Πάουλο Μπέντο αποφασίζει για την ενδεκάδα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο «Φως»: 
 
Για τη διαιτησία: «Ειλικρινά χαίρομαι με αυτή την εικόνα που δίνει η διαιτησία φέτος εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός γκρεμίζει αυτά που έλεγαν ως άλλοθι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Διότι ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται από τη διαιτησία και είναι πολλούς βαθμούς μπροστά με κόντρα διαιτησία! Όχι σαν τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, που έμειναν 30 βαθμούς πίσω και πάλι τη διαιτησία επικαλούνται. Φέτος οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν γίνει ρεζίλι! Κατάπιαν τη γλώσσα τους. Πάντως εκτίθενται οι νέοι διαιτητές με αυτά που κάνουν φέτος. Και έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη αυτοί που τους ορίζουν».

Για τον Ανσαριφάρντ και τις δηλώσεις Μπέντο:  «Αν αξίζει ένας παίκτης με πείρα, μπαίνει και παίζει αμέσως! Αλλά πρέπει να πάρει και παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει. Βεβαίως, θέλει λίγες μέρες μέχρι να μάθει τους συμπαίκτες του και τα συστήματα της ομάδας. Ευτυχώς ο Καρίμ είναι ένα λαμπρό παιδί, εξαιρετικό παιδί, είχαμε τις πληροφορίες μας ότι είναι χαρακτήρας διαμάντι και έτσι είναι. Εγώ, όταν πρόκειται για ξένους, τέτοιους θέλω, στρατιώτες. Έλεγα παλιότερα ότι ήθελα 11 Φουστέρ, μετά έλεγα ότι θέλω 11 Μιλιβόγεβιτς, πιστεύω ότι ο Ανσαριφάρντ μπορεί να με κάνει να λέω ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ! Ο προπονητής μας είναι σοβαρός άνθρωπος, λάθη όλοι κάνουμε, μπορεί να κάνει και εκείνος. Όμως αυτός είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει».