«Κανένα θέμα με Τζιμπούρ»

Προβληματισμός υπάρχει αλλά όχι στο επίπεδο σκέψεων λύσεων της συνεργασίας με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Τις προηγούμενες ημέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί πρόθεσης του Άρη για την έναρξη συζητήσεων με τον Αλγερινό με απώτερο σκοπό τη λύση του συμβολαίου. Το Gazzetta.gr είχε σημειώσει ότι οι «κίτρινοι» είναι προβληματισμένοι με το παρατεταμένο διάστημα απουσίας του παίκτη από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, λόγω τραυματισμού. Είχε τονίσει επίσης ότι υπάρχουν σκέψεις διαζυγίου, δίχως όμως να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Σήμερα (9/2) με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο διαζυγίου με τον Ράφικ Τζιμπούρ. «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ορισμένοι δημιούργησαν ζήτημα αποχώρησης του Ράφικ. Ο ποδοσφαιριστής είναι και θα παραμείνει παίκτης του Άρη. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα με την παρουσία του. Αυτή την περίοδο ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να επανέλθει στη δράση. Επικοινώνησα μαζί του, λέγοντάς του ότι υπολογίζεται και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Τζιμπούρ είναι περιουσία της ομάδας», είπε.

Επί της ουσίας, όπως είχε αναφέρει το Gazzetta.gr, στον Άρη όντως είναι προβληματισμένοι επί της περίπτωσης του Αλγερινού διότι για την απόκτησή του χρειάστηκε να γίνει μεγάλη οικονομική θυσία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για την απόσβεσή της. Ο Τζιμπούρ χρησιμοποιήθηκε σε μόλις πέντε αγώνες και στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς απλά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός τραυματισμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Άρη εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα αλλά ουδέποτε τέθηκε οριστικό ζήτημα αποχώρησης του παίκτη και ούτε προγραμματίστηκε ραντεβού με σκοπό να λυθεί το συμβόλαιο.