Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη σήμερα στα «Πηγάδια».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Ολλανδός παίχτης του ΠΑΟΚ:
Για το πόσο διαφορετικός ήταν ο αγώνας σήμερα σε σχέση με του Κυπέλλου και τι κόστισε τους δύο χαμένους πόντους:
«Ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Είχαμε μια διαφορετική ομάδα την Πέμπτη σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Σήμερα, προσπαθούσαμε να κερδίσουμε κυρίως τις δεύτερες μπαλιές και από αυτό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν το καταφέραμε και χάσαμε τους δύο βαθμούς».
Για τους δύο χαμένους βαθμούς σήμερα και τη σημασία που είχαν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επιστρέψει στο πρωτάθλημα: «Σήμερα, δε χάσαμε… Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά πήραμε τον έναν. Είναι και αυτό σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε. Έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη που θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι, η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα και δε βρίσκεται τυχαία στην τέταρτη θέση. Πήραμε τον ένα βαθμό, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και συνεχίζουμε σε αυτό που κάνουμε τόσο καιρό» .