Ανυπόμονος να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Νορβηγός άσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξη στο Τύπο της πατρίδας του μίλησε
Για την πορεία του στον Ολυμπιακό: «Όλα πάνε πολύ καλά. Σιγά-σιγά ξαναβρίσκω τη φόρμα μου. Το Δεκέμβριο είχα ένα πρόβλημα στον αχίλλειο και γι’ αυτό δεν έπαιξα πολύ μετά τα Χριστούγεννα. Τώρα όμως όλα είναι υπό έλεγχο. Είμαι καλά, απλά πρέπει να κάνω συνέχεια κάποιες θεραπείες».
Για τις πιθανότητες για τον τίτλο: «Δεν έχω ξανακατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είναι μεγάλο όνειρο για μένα να κερδίσουμε τον τίτλο».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο στην Ελλάδα, ειδικά για κάποιες συγκεκριμένες ομάδες. Στο ματς με την ΑΕΚ θα υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο. Θα είναι θερμή η ατμόσφαιρα και αυτό μου αρέσει».
Για την πρόσληψη του Λαρς Λάγκερμπακ στην εθνική Νορβηγίας: «Είναι μια καλή επιλογή. Ίσως να είναι θετικό για όλους που έγινε αυτή η αλλαγή. Ο κ. Λάγκερμπακ είχε καλά αποτελέσματα σε άλλες ομάδες, με τελευταία την Ισλανδία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει με τη Νορβηγία. Όλοι θέλουμε να πετύχει η εθνική ομάδα. Όλοι θέλουμε να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και πάντα η έλευση ενός νέου προπονητή φέρνει αισιοδοξία. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Μακάρι να πετύχει».
Για το ενδεχόμενο να ξανακληθεί στην εθνική Νορβηγίας: «Είναι πάντα τιμή να παίζεις για την εθνική σου ομάδα κι εγώ προφανώς θέλω να βοηθήσω. Μάλιστα θεωρώ πως το στυλ που παίζει ο Λάγκερμπακ μπορεί να μου ταιριάζει πολύ καλά. Έχω αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και σαν επιθετικός».