Η βράβευση του MVP Πρίγιοβιτς

Το βραβείο του πολυτιμότερου της 23ης αγωνιστικής θα παραλάβει αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και μετά την εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 «To Σάββατο (11.03) στις 13:00 το μεσημέρι στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ως MVP της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, βοήθησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Δικεφάλου, στην μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πρίγιοβιτς  ήταν ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας που διοργανώνει η Nova, η Super League και ο ΠΣΑΠ για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 23ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας το 24,85% των ψήφων, κοινού και επιτροπής συνολικά».