Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η ελληνοποίηση του Κάρλος Ζέκα καθώς πρόκειται να ορκιστεί.
Όπως έχει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ελληνοποίησης του Κάρλος Ζέκα και το μόνο που έχει απομείνει είναι η ορκωμοσία του.
Η τελετή της ορκωμοσίας του αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης και μετέπειτα ο άσος του ‘’τριφυλλιού’’ θα είναι και τυπικά διαθέσιμος προκειμένου να κληθεί από τον Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι ο επόμενος αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (25/3) και πλέον είναι πολύ πιθανό ο Ζέκα να κάνει εκεί το ντεμπούτο του με το εθνόσημο.