"Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού"

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει δεν μπορεί να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πριν καλά καλά γίνουν γνωστά τα σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδί ήδη είχαμε την πρώτη επίσημη αντίδραση. Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν μπορεί να γίνει γήπεδο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Επισημαίνεται ότι λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων δεν είναι εφικτό για να κατασκευαστεί γήπεδο.

Για αυτό το πρόβλημα σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr στο αναλυτικό ρεπορτάζ του σχετικά με τα νομικά προβλήματα που υπάρχουν με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Μάλιστα, από η ανακοίνωση του Παπάγου - Χολαργού συνοδεύεται από φωτογραφία η οποία αποδεικνύει τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση: "Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια – σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή – Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό, να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα κι αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο".