«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, δύο δύσκολα παιχνίδια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σχολίασε την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου που έφερε το ‘’τριφύλλι’’ αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος που έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στη Λεωφόρο στις 12 ή 13/4 και ο επαναληπτικός στις 26 ή 27/4 στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος της ‘’πράσινης’’ ΠΑΕ σχολίασε την κλήρωση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια’'.

Μπορεί η τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου να είναι λιτή, ωστόσο, έχει τη δική της σημασία αν ληφθεί υπόψιν πως είχε αρκετό καιρό να μιλήσει δημόσια για κάτι που να άπτεται της καθημερινότητας του συλλόγου.