Ατομικό για Κάνιας και Μπρκιτς

Μετά τον Χοσέ Κάνιας που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στη λίστα με τους απόντες προστέθηκε και ο Ζέλικο Μπρκιτς που ένιωσε ενόχληση στο ισχίο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η διακοπή λόγω του Πάσχα πέρα από δυνατότητα για ξεκούραση προσφέρει και αρκετές μέρες δουλειάς ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται στην τελική ευθεία της σεζόν.

To απόγευμα της Τρίτης παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνέχισαν την δουλειά τους στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 10 εναντίον 10 σε τρεις ζώνες με έμφαση στην ομαδική τακτική.

Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Ζέλικο Μπρκιτς , ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο ισχίο και αύριο θα προφυλαχθεί.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην Νεά Μεσημβρία.