«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Φελίπε Μόρα πριν το Confederation's Cup»

Ένα ακόμη δημοσίευμα από τα ΜΜΕ της Χιλής έρχεται την Τρίτη να διατηρήσει στην επικαιρότητα το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πρώτο σκόρερ του εγχώριου πρωταθλήματος, Φελίπε Μόρα, της Ουνιβερσιδάδ.

Πριν από λίγες μέρες, τα ΜΜΕ στη Χιλή ανέφεραν ότι η «Ουνιβερσιδάδ έχει δεχτεί κρούσεις από την Ισπανία "και από τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο" για τον Φελίπε Μόρα». Πρόκειται βεβαίως για τον 23χρονο διεθνή με την Εθνική Χιλής σέντερ φορ, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ και στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, με 14 γκολ και 4 ασίστ σε 21 ματς.

Σύμφωνα με τους Χιλιανούς λοιπόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Μόρα και βάσει του τελευταίου χρονικά ρεπορτάζ από το adnradio.cl, οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν να έχει προχωρήσει η υπόθεση πριν ο παίκτης φύγει με την Εθνική για τη Ρωσία, όπου από τις 17 Ιουνίου και μετά θα συμμετάσχει στο Confederation's Cup.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει παράλληλα ότι παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση για τον Φελίπε Μόρα, δύσκολα η Ουνιβερσιδάδ θα καταφέρει να τον κρατήσει στις τάξεις της για ακόμη ένα χρόνο. Πέρα από τον Ολυμπιακό, μια ακόμη ομάδα που -σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στη Χιλή- ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η μεξικανική Νεκάξα και δευτερευόντως η Αμέρικα.

Σημειώνεται ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη είναι στα 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 30% των δικαιωμάτων του ανήκει στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, την Αουντάξ Ιταλιάνο.