Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, έχει χάσει τη μάχη για τον Αργεντινό αμυντικό Γκονσάλο Ροντρίγκες, με τον εκπρόσωπό του να περιμένει άλλες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Χθεσινό δημοσίευμα στην Αργεντινή έκανε λόγο ότι ο Ροντρίγκες απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό, κι ενώ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον από την πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα από τη Ρασίνγκ Κλουμπ.
Με δηλώσεις του στην Αργεντινή, ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκες, Χοσέ Ραούλ Ιγκλέσιας, αποκάλυψε τις συζητήσεις με τη Ρασίνγκ, αλλά πρόσθεσε πως περιμένει να προκύψουν άλλες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους πριν ο πελάτης του πάρει την οριστική απόφαση.
«Μίλησα με τους ανθρώπους της Ρασίνγκ που είναι έτοιμοι να κάνουν προσπάθεια για να πάρουν τον Γκονσάλο. Είχα ακόμα μια διερευνητική ερώτηση από άλλον μεγάλο σύλλογο της Αργεντινής, αλλά όχι από τη Σαν Λορέντσο. Θα περιμένουμε κάποιο διάστημα μήπως και προκύψουν άλλες προτάσεις από την Ευρώπη. Η Ρασίνγκ μας είπε ότι είναι διατεθειμένη να περιμένει και ένα μήνα», σχολίασε ο Ιγκλέσιας.