«Μόνο η Ιντεπεντιέντε έχει κάνει πρόταση για τον Σκόκο»

Αποκαλύψεις του προέδρου της Νιούελς Ολντ Μπόις σχετικά με το μέλλον του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει στην πατρίδα του, αλλάζοντας ομάδας...

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε πριν από μερικές ώρες ο Εδουάρδο Μπερμούδες η Νιούελς έχει μόνο μια πρόταση για τον Αργεντινό επιθετικό και αυτή προέρχεται από την Ιντεπεντιέντε. 

Ο Σκόκο θα αγωνιστεί σε μερικές ώρες για τελευταία φορά με τη φανέλα της τωρινής ομάδας του και στη συνέχεια αναμένεται η απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Παρά τις φήμες και τα συνεχή δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτησή του, ο Μπερμούδες δήλωσε πως στα γραφεία της ομάδας του υπάρχει μόνο μια πρόταση για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή. 

«Η μοναδική πρόταση που έχει γίνει σε εμάς και αφορά τον Σκόκο είναι αυτή της Ιντεπεντιέντε. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μας σταλεί και επίσημα ώστε να δούμε με ποιους όρους ζητούν να πάρουν τον παίκτη. Αφού μας καταθέσουν επίσημα την προσφορά, θα την εκτιμήσουμε. 

Από αυτά που γνωρίζω, προτίθενται να καλύψουν το χρέος προς τη Σάντερλαντ, αλλά και τα χρήματα τα οποία χρωστάμε εμείς στον ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, προτείνουν να μας δώσουν με τη μορφή δανεισμού τον Λούκας Αλμπερτένγκο για έναν χρόνο και ποσοστό μεταπώλησης του Σκόκο. Όσον αφορά τη Ρίβερ, τη Σαν Λορέντζο και τη Ρασίνγκ, ουδείς έχει επικοινωνήσει είτε μαζί μου είτε με άλλο μέλος της διοίκησης» ήταν τα λόγια του προέδρου της Νιούελς. 

Στα ρεπορτάζ στην Αργεντινή σημειώνεται ότι η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να μην έχει έρθει σε επαφή με τη Νιούελς, ωστόσο έχει ήδη προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη προσπαθώντας να αποσπάσει θετική απάντηση. 

Σε δημοσίευμα της «Capital», μάλιστα, γίνεται αναφορά σε πρόταση της ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει σημείωση πως η «Ένωση» δεν είχε πρόθεση να καλύψει τα χρήματα που οφείλουν οι Αργεντινοί στη Σάντερλαντ.