Το Μουντιάλ στέλνει στην έξοδο τον... Ντα Κόστα

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα φαίνεται ότι δεν "καίγεται" ν' αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και προς το παρόν κάνει προπονήσεις στο Ρέντη, απολαμβάνοντας παράλληλα τα μπάνια του στην Βούλα. Πώς το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για να φύγει ο 31χρονος Μαροκινός.

Το... SMS από τον Ολυμπιακό το έχει λάβει εδώ και ενάμισι μήνα. Ο Μανουέλ Ντα Κόστα δεν υπολογίζεται από τους "ερυθρόλευκους" και του ζητήθηκε να βρει ομάδα. Έχουμε φτάσει 17 Ιουλίου και ακόμα ο Μαροκινός είναι στο Ρέντη και κάνει ατομικές προπονήσεις. Στη συνέχεια, πετάγεται και στη Βούλα για να κάνει τις βουτιές του...

Ο Ντα Κόστα βγάζει μία διάθεση σαν να θέλει να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν έλεγαν ότι "θα ψαχτεί για Αγγλία, κάτι φαίνεται ότι έχει από την Championship". Τίποτα όμως... Το απόλυτο τίποτα!

Κάποιο ενδιαφέρον έχει προκύψει μόνο από την Τουρκία, εκεί όπου όντως έχει καλό όνομα, αλλά π.χ. η Μπούρσασπορ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Ντα Κόστα. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν και άλλοι "μνηστήρες" όπως οι Καϊσέρισπορ και Σίβασπορ.

Η ουσία είναι μία: ο Ντα Κόστα δεν βιάζεται. Δίνει την εντύπωση ότι αν δεν βρει αυτό που θέλει, στο τέλος δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στον Ολυμπιακό κι ας μην παίζει.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ
Βέβαια, ήδη έχει πάρει κάποια μηνύματα και από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκο. Ο Ερβέ Ρενάρ έχει διαμηνύσει σε όλους τους διεθνείς ότι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, θα κληθούν οι παίκτες που θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Σε περίπτωση που περάσει το Μαρόκο στα τελικά του Μουντιάλ, θα καταρτίσει την αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας, πάλι με ποδοσφαιριστές που θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και όχι επειδή έχουν ένα καλό όνομα...

Υπάρχει η εκτίμηση οπότε ότι όσο κι αν στυλώνει τα πόδια ο Ντα Κόστα και απολαμβάνει τις... διακοπές του στην Αθήνα, η πρόκληση του Μουντιάλ αναμένεται να τον “τσιγκλήσει” και να τον στείλει στην πόρτα της εξόδου...