Πρώτο δίτερμα με Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος στη τακτική και στην προπόνηση του Σαββάτου ενώ είδε τους παίκτες του να παίζουν διπλό σε συνθήκες αγώνα.

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η σημερινή προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ με φόντο το πρώτο παιχνίδι για την φάση των playoffs του Europa League με αντίπαλο την Έστερσουντ (17/08, 21:00, Τούμπα).

Σε αυτή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος στην τακτική. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα ήρθαν τακτικές ασκήσεις που αφορούσαν τις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, και στο φινάλε καταγράφηκε το πρώτο οικογενειακό δίτερμα υπό την επίβλεψη του 48χρονου τεχνικού.

Το “νέο” πρόσωπο ήταν ο Χοσέ Κρέσπο, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης από την πλευρά του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων και την Κυριακή θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Οι Ντοριάν Λεβέκ, Χοσέ Κάνιας, Γιάννης Μυστακίδης και Παναγιώτης Γλύκος έμειναν στο γυμναστήριο συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους. Την Κυριακή η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.