Ο Γκόικο Τσίμιροτ αφήνει πίσω του ένα καλοκαίρι γεμάτο μεταγραφικά δημοσιεύματα και σενάρια και επικεντρώνεται στον ΠΑΟΚ.
Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έκλεισε και επίσημα για την Super League, με τον Γκόικο Τσίμιροτ, παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, να παραμένει κανονικά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν.
Ο Βόσνιος χαφ του Δικεφάλου βίωσε ένα έντονο καλοκαίρι σε επίπεδο φημών και σεναρίων, αφού το όνομα του «έπαιξε» σε ουκ ολίγα μεταγραφικά ρεπορτάζ, κυρίως στην Γερμανία, με τις Βέρντερ Βρέμης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να είναι το σημείο… αναφοράς των σεναρίων.
Παρά το όργιο φημών, πρόταση που να ικανοποιεί τον Δικέφαλο δεν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή, να ρίχνει τους… τόνους μετά το έντονο καλοκαίρι που βίωσε, και τον Τσίμιροτ να στρέφει πλέον απερίσπαστα την προσοχή του, στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός μέσος -άλλωστε- δεν κρύβει σε συνομιλίες του με άτομα του περιβάλλοντος του, ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο και αυτό είναι το μόνο που έχει στο μυαλό του, μετά και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.