Το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει προ πολλού για τους φίλους του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να ξεσπά στην επίσημη σελίδα της πράσινης ΠΑΕ μετά το νέο βατερλό της Κέρκυρας!
Κατάντια, ξεφτίλα, απογοήτευση, αίσχος, ντροπή είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς των φίλων του Παναθηναϊκού στην επίσημη προσωπική σελίδα της ΠΑΕ στο facebook στο ποστάρισμα για την ήττα στην Κέρκυρα με 1-0.
«Λήξη αγώνα. Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 1-0. Επστάιν (18', πεν)», έγραψε ο διαχειριστής των πράσινων social media και από κάτω δημιουργήθηκε ένας... τυφώνας σχολίων που ξεπερνούσαν τα 450 με τα περισσότερα να «κράζουν» την διοίκηση και συγκεκριμένα τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Γιώργο Κουτρουμπή που έκανε το πέναλτι και ήταν αρχηγός της ομάδας, τη Θύρα 13 αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη!
#alafouzosout
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν την αποχώρηση του Mr ΣΚΑΪ έχοντας φτιάξει μάλιστα και hashtag (alafouzosout), ενώ παράλληλα μερικοί ζητούν την επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη ή της εισόδου στην ΠΑΕ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Φυσικά, αρκετοί φίλαθλοι του τριφυλλιού δεν ξέχασαν την προηγούμενη (πολιτική) ανακοίνωση της ΠΑΕ και ζητούσαν να βγάλει και άλλη μια για το εργασιακό και τη ΔΕΘ, ενώ κάποιος αναρωτήθηκε αν για την ήττα στην Κέρκυρα φταίει πάλι ο Ιβάν Σαββίδης.
Επίσης, εκτός από το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο νησί των Φαιάκων για Αλαφούζο - Μαρινάκη υπάρχουν και σχόλια για τη σχέση των δυο ανδρών στα social media του ουραγού της Super League.
Το τελευταίο, όπως είναι φυσικό, δεν πέρασε ασχολίαστο από τον κόσμο της ομάδας και στο διαδίκτυο με τις αναφορές για τον πιο μικρό Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια, αλλά και την εποχή Αλαφούζου που κατάφερε να γράψει ιστορία όταν επί διοίκησης του ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόνος του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά από καταβολής επαγγελματικών πρωταθλημάτων...
Το SDNA συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια των φίλων του τριφυλλιού στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook και σας παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά. Το σχόλιο με τα περισσότερα like (219) αναφέρει:
«Αυτό λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ, η υπομονή και η ανοχή τελείωσαν, αυτό δεν είναι ομάδα, είναι κρίμα και άδικο πρώτα από όλα για τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα παντού. Καμία δικαιολογία πλέον. Παίζεις με την Κέρκυρα, με την ΚΕΡΚΥΡΑ, περνάς την μπάλα από το κέντρο και καταλήγεις να τη γυρνάς πίσω στο τέρμα λες και παίζεις με την Ρεάλ. Ο Κουτρουμπής τι βύσμα έχει? Απογοήτευση».