Προπόνηση με... επιστροφές και Μαουρίσιο, ερωτηματικό ο Λέοβατς

Χωρίς τους Πρίγιοβιτς και Βαρέλα, που βρίσκονται ακόμη στο δρόμο της επιστροφής, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Επιστροφή για Μακ, Σιαμπάνη και... Μαουρίσιο, εκτός παραμένει ο Λέοβατς.

Απεναντίας, επέστρεψαν οι Μακ και Σιαμπάνης, ενώ ως επιστροφή προσμετράται και ο Μαουρίσιο, ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Στα... πιτς παραμένει ο Μαρίν Λέοβατς, η συμμετοχή του οποίου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο ημέρες.

Αναλυτικά:

Οι διεθνείς σταδιακά επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς, οι μέρες πλησιάζουν και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει την ομάδα του για την επανέναρξη της Super League Σουρωτή και τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στη Νέα Μεσημβρία βρίσκονται από σήμερα και οι Ρόμπερτ Μακ , Μάριος Σιαμπάνης , έτσι οι μόνοι που απουσιάζουν ακόμα είναι οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , Φερνάντο Βαρέλα. Στις επιστροφές αναμφίβολα προσμετράτε κι ο Μαουρίσιο , ο οποίος προπονήθηκε κανονικά κι έχει πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Δευτέρας (20.11).

Αντιθέτως, ο Μάριν Λέοβατς εξακολουθεί να πονάει στο αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες δύο μέρες. Ο Γιάννης Μυστακίδης την Τετάρτη (15.11) έριξε ρυθμούς σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης κι από την Πέμπτη (16.11) θ’ ανεβάσει και πάλι.Η προπόνηση της Τετάρτης (15.11) που πραγματοποιήθηκε κάτω από βροχή και (τι έκπληξη) αέρα αφορούσε το ενεργητικό πρέσινγκ του αντιπάλου και την αντοχή στη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις σε δύο γκρουπ.

Την Πέμπτη (16.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.