Αποφασισμένος να... καθαρίσει τα αποδυτήρια είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης που ψάχνει εναγωνίως έναν επιθετικό για να καλύψει το μεγαλύτερο κενό του πράσινου ρόστερ, ανεξάρτητα από τη νέα γερή μείωση του μπάτζετ.
Εν αναμονή σημαντικών ανακατατάξεων στα αποδυτήρια του τριφυλλιού, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ακόμη και πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό, μετά την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δη τη νοοτροπία ορισμένων που έχει… χτυπήσει πολύ άσχημα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Οι ειδικές καταστάσεις που επικρατούν στο σύλλογο δεν σημαίνει ότι άπαντες θα έχουν εσαεί ασυλία και ο Ουζουνίδης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και αποφασισμένος, αν χρειαστεί, να πάρει «κεφάλια».
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις και πλέον δεν θα αποτελεί έκπληξη είτε το να τεθούν συγκεκριμένοι παίκτες εκτός των αποστολών της ομάδας, είτε ακόμα και να προκύψουν λύσεις συμβολαίων!
Ταυτόχρονα, τα απανωτά προβλήματα στη θέση του επιθετικού κορυφής (τραυματισμός Λουτσιάνο, προς διαζύγιο με Τσάβες, μικροτραυματισμός του μοναδικού ενεργού στράικερ Μολίνς) έχουν φέρει τον Ουζουνίδη σε απόγνωση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει ψάξιμο στην αγορά για την εξεύρεση στράικερ με πολύ χαμηλό ή δυνατόν και μηδαμινό κόστος, ήτοι με τη μορφή του δανεισμού και με την ομάδα στην οποία ανήκει να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου, εξαιτίας φυσικά της τραγικής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.
Θεωρείται δεδομένο ότι θα εξαντληθούν τα περιθώρια απόκτησης στράικερ με τρόπο που δε θα επιβαρύνει το μπάτζετ της ομάδας, που ούτως ή άλλως θα πέσει μετά τον Γενάρη κάτω από τα μισά (από τα 11 εκατ. ευρώ προβλέπεται να φτάσει κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ)...